0653 155052 info@woningextra.nl
Selecteer een pagina

EPA-W Maatwerkadvies

 

Wilt u exact in beeld hebben welke besparingskansen uw woning heeft? Via een maatwerkadvies krijgt u volledig inzicht in alle mogelijkheden voor energiebesparing uw woning heeft.

Naast een advies over besparingsmogelijkheden verschaft het maatwerkadvies een helder inzicht in de investeringen die de energiebesparende maatregelen met zich meebrengen. Via een duidelijke ROI (return on investment) ziet u na hoeveel tijd u uw investering terugverdiend heeft.

 

Maatwerk: zo werkt het

Als gecertificeerd EPA-adviseur (EPA staat voor EnergiePrestatieAdvies) inspecteren we uw woning. We inventariseren alle al aanwezige energiebesparende voorzieningen en brengen in kaart welke kansen er zijn. Het geheel bundelen we in een schriftelijk advies, dat u van ons ontvangt. Onderdeel van dat advies is tevens een officiële Energie-Index (een uitgebreide vorm van een Energielabel).

 

Kosten voor maatwerk

Voor het opstellen van de Energie-Index met maatwerkadvies berekenen we € 245 (exclusief btw). Woont u in Uden ? Dan berekenen we geen reiskosten. Woont u verder weg? Dan rekenen we een vergoeding voor onze reiskosten (€ 1,30 / kilometer).

Meer informatie of een afspraak maken! Neem contact met ons op.