Over WoningExtra.nl

Wonen: het is een van de belangrijkste dingen in het leven. Een dak boven je hoofd is de basis, maar bij prettig wonen komt zoveel meer kijken. En daar kan je soms best wat hulp bij gebruiken.

Een hart voor wonen

Op het gebied van wonen staan ons de komende jaren enorme uitdagingen te wachten. Door klimaatverandering zullen we zuiniger met energie moeten omgaan. Het terugdringen van CO2-uitstoot en verdere energiebesparing staan hoog op de agenda. Dit betekent dat er steeds strengere eisen worden gesteld aan de energiezuinigheid en bouwkwaliteit van woningen. WoningExtra kan u daarbij helpen.

We geven gericht advies over de energiezuinigheid van uw pand. Met luchtdichtheidsmetingen en thermografie brengen we nauwkeurig in kaart waar warmteverlies optreedt. Ook zijn we door de overheid gecertificeerd voor het samenstellen en verstrekken van Energielabels.

Bent u van plan uw huidige woning te verkopen? Ook daar helpen we bij. Met professionele woningfotografie wordt uw woning prachtig in beeld gebracht. Samen met onze nauwkeurige inmetingen en representatieve plattegronden hebt u alles in handen voor een aantrekkelijke woningpresentatie.

Over Jan Raaijmakers

Na een loopbaan van bijna 40 jaar in de elektro begon het te kriebelen om iets anders te doen. Vanaf 2013 ben ik vanuit interesse verschillende opleidingen en cursussen gaan volgen. Vervolgens rolde ik in de verkooppromotie van woningen als vastgoedfotograaf en maker van woningplattegronden.

Dat groeide uit tot meer woningdiensten, zoals het meten van warmteverlies, het verstrekken van Energielabels en Luchtdichtheidsmetingen. Allemaal activiteiten die nu bijzonder belangrijk en actueel zijn door de klimaatverandering en energietransitie. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij door mensen te helpen hun woning energiezuiniger te maken.

Inmiddels ben ik alweer sinds 2015 met mijn bedrijf actief in het leveren van woningdiensten. Met heel veel plezier en enthousiasme – ik zet graag een extra stapje in mijn werk. Vandaar ook de naam: WoningExtra!

Jan Raaijmakers

Waarmee wij u kunnen ondersteunen

WoningExtra.nl ondersteunt huiseigenaren, makelaars en bouwbedrijven op twee vlakken:

Professionele woningdiensten

Bij WoningExtra kunt u rekenen op professionele woningdiensten van hoog niveau met de juiste certificeringen:

  • Certificering Energielabels bestaande woningen
  • Certificering Luchtdichtheidsmetingen
  • ITC-certificering (thermografie)

WoningExtra.nl is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor Luchtdicht­heidsbedrijven NBvL.