0653 155052 info@woningextra.nl
Selecteer een pagina

1Energielabel aanvragen ZONDER DigiD

Een Energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is. De Rijksoverheid heeft voor uw woning een voorlopig Energielabel opgesteld. Het is ook mogelijk om uw definitieve Energielabel zónder DigiD te verkrijgen.

Wilt u een definitief Energielabel aanvragen zonder DigiD? Woningextra.nl begeleidt u in dat traject. U volgt enkele korte stappen, wij doen de rest.

 

Energielabel aanvragen zonder DigiD

  1. Bel met de overheid via 0800 – 08 08 (op werkdagen van 08.00-22.00 uur, in het weekend van 09.00-17.00 uur). Vraag om een papieren versie van de aanvraag van een Energielabel in verband met het ontbreken van een DigiD. U krijgt de papieren versie binnen twee weken thuisgestuurd.
  2. Maak een afspraak met Woningextra.nl. Wij helpen u de papieren in te vullen.
  3. Bij het aanvraagformulier zit tevens een bijlage genaamd “Machtigingsformulier”. Hierin kunt u aangeven dat u graag wilt dat Erkend Deskundige Woningextra.nl uw aanvraag in behandeling neemt.
  4. Stuur de ingevulde aanvraag terug naar de Rijksoverheid (u ontvangt een retourenvelop bij uw aanvraag).

Hierna stuurt de Rijksoverheid uw aanvraag door naar Woningextra.nl. Wij controleren alle gegevens. Zodra we uw aanvraag goedkeuren, ontvangt u het definitief Energielabel.

 

Energielabel aanvragen (zonder DigiD aan huis-service): wat kost het?

Deze dienst kost € 99,00 (inclusief btw). Woont u in Uden? Dan berekenen we geen reiskosten. Woont u verder weg? Dan rekenen we een vergoeding voor onze reiskosten (€ 1,30 / kilometer). U kunt betalen via ons mobiele pinapparaat, na de woningopname.

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.